Pijetlović pred Rusiju: Od nas sve zavisi

Srpski vaterpolista Duško Pijetlović rekao je da u predstojećem meču protiv Rusije na Evropskom prvenstvu sve zavisi od njegove ekipe.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 13.01.2020.

14:28

Pijetlović pred Rusiju: Od nas sve zavisi
Photo by Adam Pretty/Getty Images

Vaterpolisti Srbije u utorak 14. januara u 17.30 igraju prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, protiv Rusije.

"Oni i danas imaju kvalitetne igrače, ali jednostavno uvek i nešto nedostaje. Kao da u najvažnijim momentima ne mogu da se povežu. Od nas zavisi, bitan je ulazak u utakmicu i da je dobro počnemo i posle mirno privedemo kraju", rekao je Pijetlović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Slično razmišlja i golman Branislav Mitrović.

"Rusi su nam prvi rival i za mene je to jako dobro. Očekujem da bude sve kako treba da bismo se posle mirno, kroz duele sa Rumunijom i Holandijom pripremili za mečeve odluke", rekao je Mitrović.

Od osamostaljenja, Srbija u 19 mečeva nikada nije izgubila od Rusije.

Selekcija Rusije je bez medalje sa velikog takmičenja još od 2004. godine kada je na Olimpijskim igrama u Atini osvojila bronzu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: