NFL ludnica – Mahoms preokrenuo 0:24!

Ekipe Grin Bej Pekersa i Kanzas Siti Čifsa plasirale su se u finale konferencija NFL-a.

Izvor: LN

Ponedeljak, 13.01.2020.

09:22

NFL ludnica – Mahoms preokrenuo 0:24!

Ekipa Kanzas Siti Čifsa je u polufinalu Američke fudbalske konferencije od zaostatka 0:24 stigla do pobede protiv Hjuston Teksansa sa 51:31.

Čifsi su uspeli da ostvare najveći preokret u istoriji svoje franšize i to u meču koji ih je odveo u finale konferencije.

Teksani su došli do prednosti od 21:0 posle prve četvrtine, dobro počeli i drugu, ali tu već sve uprskali kada je Patrik Mahoms bacio četiri tačdauna.

Ekipa Kanzasa je u drugom poluvremenu postigla 41 poen bez odgovora protivnika i plasirala se u finale.

Oni će u finalu konferencije igrati protiv Tenesi Tajtensa koji su slavili protiv Baltimor Rejvensa sa 28:12. Grin Bej Pekersi su na "Lembo fildu" pobedili Sijetl Sihokse sa 28:23 i u finalu će se boriti protiv San Francisko Fortinajnersa, koji su bili bolji od Minesota Vajkingsa sa 27:10.

Aron Rodžers je nastavio tradiciju nadmoći na svom terenu jer je zabeležio i 62. pobedu u 64 meča u kojima je njegov tim vodio na poluvremenu.

Bacio je 243 jarde i dva tačdauna, oba za Devantea Adamsa, a prvi već u početnoj akciji na utakmici. Dva tačdaun je istrčao Aron Džons za vođstvo Pekersa 21:3 na poluvremenu.

U drugom delu Maršon Linč je istrčao takođe dva TD, Rasel Vilson bacio jedan do Tajlera Loketa, ali Sihoksi nisu uspeli da preokrenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: