Agut: Lajović igra na visokom nivou, verujem u Rafu protiv Novaka

Roberto Bautista Agut je doneo Španiji prvi poen u finalu ATP kupa protiv Srbije.

Izvor: Z

Nedelja, 12.01.2020.

10:41

Agut: Lajović igra na visokom nivou, verujem u Rafu protiv Novaka
Photo by Cameron Spencer/Getty Images

Posle 97 minuta igre pobedio je Dušana Lajovića sa 7:5, 6:1 i tako stigao i do svoje šeste pobede na premijernom izdanju ovog takmičenja.

Španski teniser je igrao znatno bolje, Lajović jednostavno nije imao rešenja da probije "zid" i nametne svoj ritam igre, ali nije razočarao. Ostavio je sjajan utisak tokom ovog takmičenja.

Sa tim se saglasio i Bautista Agut.

"Dušan je igrao na visikom nivou. Što se mene tiče, odigrao sam dobro, kao i on. Počeo sam sa 3:0, onda je on uspeo da se vrati, ušao je u teren, kontrolisao igru. Verovao sam da mogu da nešto promenim, uradio sam to na kraju prvog seta i potom dobio i drugi", zadovoljan je španski teniser.

Rekao je da veruje i da Nadal može da donese trofej Španiji.

"Dopadaju mi se ovdašnji uslovi, uživam da igram ovde. Zaista, jak početak sezone, želim da Rafa sada pobedi Novaka. Videćemo svakako jedan od najboljih mečeva, možda i dva najbolja igrača na svetu u istoriji, nadam se da Rafa može da dobije", zaključio je Agut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: