Peković tim menadžer reprezentacije Crne Gore

Nekadašnji košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković izabran je za tim menadžera reprezentacije, saopštio je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG).

Izvor: SN

Petak, 10.01.2020.

15:42

Peković tim menadžer reprezentacije Crne Gore
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Sigurno da je to drugačije nego u periodu kada sam bio igrač, ali opet velika odgovornost za mene. Stvarno mi je drago što je KSCG meni dao funkciju tim menadžera, sigurno ću raditi sve da pomognem reprezentaciji", rekao je Peković.

Pored Pekovića, novi član strucnog štaba reprezentacije Crne Gore biće Blagota Sekulić, novi pomoćni trener selektoru Bošku Radoviću.

Nikola Peković je bio miljenik crno-bele publike, a posle Partizana nastupao je u Panatinaikosu odakle se odmetnuo u najjaču ligu sveta gde je nosio dres Minesota Timbervulvsa.

Peković se tokom NBA "lokauta" vratio u Partizan, uprkos brojnim ponudama drugih Evroligaša i tako dodatno kupio navijače Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: