Srbija se raspala u drugom poluvremenu i doživela poraz na startu EP

Muška rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Belorusije na startu Evropskog prvenstva.

Izvor: PT

Četvrtak, 09.01.2020.

18:05

Srbija se raspala u drugom poluvremenu i doživela poraz na startu EP
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Izabranici Nenada Peruničića odigrali su meč sa dosta grešaka, protivnik je to iskoristio i zasluženo došao do pobede – 35:30.

Srbija je igrala s dosta osilacija, imala je dobre i loše periode, i sa takvom igrom nije mogla da dobije Belorusiju.

Foto: Sofascore
Naši rukometaši nisu bili van utakmice, non-stop su jurili minimalan zaostatak, međutim u drugom poluvremenu su greškama doprineli da Belorusi dođu do nedostižne prednosti.

Srbija u narednom kolu, 11. januara, igra protiv Crne Gore u 18.15, dok se Belorusija sastaje sa Hrvatskom (16.00).

Najefikasniji u našem timu bio je Bogdan Radivojević sa šest golova, po četiri su postigli Sretenović i Vujić, dok je Zelenović postigao tri.

Pobednički sastav predvodio je Karalek sa devet golova, dok su po pet postigli Kuleš i Šilovič, odnosno četiri Nikulenku.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Utakmica je otvorenom u dobrom ritmu, reprezentacije su bile veoma raspoložene i u takvom stanju na terenu Belorusi su se bolje snašli.

Naši rukometaši uspeli su da zaigraju bolje u nastavku i generalno drugi deo prvog poluvremena bio je veoma ohrabrujuć. Uhvatili smo priključak i na poluvreme otišli sa svega golom zaostatka, 15:16.

Na početku drugog poluvremena reprezentativci Srbije nisu uspeli lepo da iskoriste dva puta igrača više i ubrzo je stigla kazna. Karalek je briljirao, pratili su ga Kuleš i Šilovič i razlika je brzo otišla na +5 (22:27).

Naši rukometaši nisu uspeli da se oporave, štaviše srljali su iz greške u grešku i Belorusi zasluženo dolaze do pobede.

Meč pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

210 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: