Kecmanović ekspresno do polufinala u Dohi

Miomir Kecmanović nastavlja sa odličnim rezultatima na turniru serije ATP 250 u Dohi.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 09.01.2020.

17:55

Kecmanović ekspresno do polufinala u Dohi
Photo by Julian Finney/Getty Images

Teniser iz Beograda plasirao se u polufinale pošto je posle svega 57 minuta igre savladao Mađara Martona Fučovića, 6:2, 6:0.

Bila je to još jedna partija Kecmanovića koji je tako potvrdio da je u odličnoj formi na startu sezone u kojoj ima velike ambicije.

Meč je počeo razmenom brejkova, prvo je Kecmanović oduzeo servis protivniku, da bi mu se Fučović revanširao istom merom.

Posle rezultata 2:2, usledio je fantastičan niz srpskog tenisera od deset uzastopnih gemova, a frapantno zvuči podatak da je teniser iz Mađarske u drugom setu osvojio svega četiri poena!

Kecmanović će se u meču za plasman u finale sastati sa boljim iz duela između Pjer-Igoa Erbera i Andreja Rubljeva.

Plasman u polufinale u Dohi je drugi najbolji rezultat srpskog tenisera, pošto je prošle godine igrao u finalu turnira na travi u turskom gradu Antaliji.

Njega svakako očekuje skok na ATP listi sa 62. mesta, plasmanom među četiri najbolja na turniru u Kataru obezbedio je najmanje skok od devet pozicija, a uđe li u finale, imaće najverovatnije obezbeđeno 51. mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: