Vajlder potvrdio – revanš sa Fjurijem 22. februara

Bokserski šampion Diontej Vajlder potvrdio je i definitivno da će se 22. februara u Las Vegasu boriti sa Tajsonom Fjurijem.

Izvor: B92

Petak, 27.12.2019.

18:27

Vajlder potvrdio – revanš sa Fjurijem 22. februara

Amerikanac je vest objavio preko Tvitera, rekavši kako je spreman da "završi ono što je ranije započeo".

"Posle 22. februara više neće biti pitanja bez odgovora. Završiću ono što sam započeo i ovog puta Tajson Fjuri se neće izvući sa tog ringa tako brzo. Obečao sam sebi i uradiću to ponovo u februaru", poručio je Vajlder.

Vajlder je dva puta branio šampionski pojas, proletos je nokautirao Dominika Brizila u prvoj rundi, a u septembru je takođe bio sjajan u revanšu protiv Luisa Ortisa. U profi karijeri ima skor od 42 pobede (41 nokautom) i jednog remija.

Vajlder i Fjuri su se sastali pre nešto više od godinu dana, tada je meč završen nerešenim rezultatom. Takođe, Fjuri je u proteklih 12 meseci pobedio Toma Švarca i Otoa Valina.

Ko god da bude dobio ovaj meč, očekuje se da će boksovati sa Entonijem Džošuom koji želi da objedini tešku kategoriju u svim verzijama.

Džošua je više puta izjavljivao kako bi više voleo da boksuje protiv Vajldera.

Meč Vajlder – Fjuri će biti održan u "MGM areni" u Las Vegasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: