"Zvezda je bila klinički mrtva, sada imamo mnogo razloga za slavlje"

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić se obratio gostima na "crveno-beloj" večeri.

Izvor: SV

Nedelja, 15.12.2019.

21:02

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Mnogo imamo razloga za slavlje. U maju smo osvojili titulu, u avgustu Liga šampiona, a sada smo završili prvenstvo kao jesenji šampioni", naveo je Terzić.

On je dodao da je ljudski i prirodno imati snove.

"Imali smo ih i mi. Moram da budem iskren, mnogo onih koji su sada u sali su bili skeptici kada smo pričali o snovima pre pet godina. Dosadan sam, ali neću odustati o priči gde je Zvezda nekada bila, a gde je sada. Bila je klinički mrtva. Tada niko nije pomišljao da će Zvezda biti u društvu velikana... Sada se desava da Zvezda treću godinu zaredom igra Evropu. Najteže je ponavljati se. Zvezda je na pragu da osvoji treću uzastopnu titulu", naveo je Terzić.

Potom je nastavio da govori o klubu.

"Osposobili smo sami sebe da funkcionisemo, 90 odsto prihoda nam je iz inostranstva. Ove godine smo rekonstruisali zapadnu tribinu. Nismo zapostavili omladinsku školu, omladinci su se plasirali u nokaut fazu Lige šampiona. Svake godine ulažemo oko tri miliona evra u omladinsku školu i nastavićemo", dodao je Terzić.

Na kraju je govorio i o bliskoj budućnosti.

"Predstoji nam u januaru rekonstrukcija tima, mlađi igrači će imati mnogo veću minutažu"
, istakao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: