Murinjo: Ne smem da prekršim obećanje koje sam dao Eriksenu

Žoze Murinjo, menadžer Totenhema rekao je da ne planira da prekrši obećanje koje je nedavno dao svom fudbaleru Kristijanu Eriksenu.

Izvor: SN

Subota, 14.12.2019.

11:51

Murinjo: Ne smem da prekršim obećanje koje sam dao Eriksenu
Photo by Michael Regan/Getty Images

Danski fudbaler je poručio svom treneru kako želi da napusti Totenhem bilo u zimskom prelaznom bilo na leto kao slobodan igrač.

Žoze Murinjo je te navode potvrdio, ali nije želeo da otkrije šta mu je tačno rekao Kristijan Erikse.

"Jedino što znam jeste da njemu na kraju sezone ističe ugovor, a razgovor koji sam obavio sa Kristijanom je privatan i ne želim da podelim detalje istog. Mislim da je tako najbolje. On je bio iskren prema meni i ja želim da budem iskren prema njemu, jer je naš odnos zaista veoma dobar. Ne želim da prekršim obećanje koje sam mu dao. Intimni razgovori unutar kluba treba tamo da ostanu, Kristijan zna da sam ja važan deo Totenhema i zbog toga mi se poverio. Ukoliko on odluči da kaže o čemu smo pričali, znaćete", rekao je Murinjo.

Eriksen je želeo transfer u neku od najboljih evropskih ekipa, što je dodatno pogoršalo odnose između Eriksena i navijača Totenhema, a Žoze Murinjo će "čuvati leđa" danskom fudbaleru.

"Svaki put kada on uđe u igru on i pokaže koliko je kvalitetan i uvek se trudi da pomogne svom timu, što je za mene veoma važna stvar i to važi bez obzira da li odluči da ode ili ostane. Svi igrači imaju svoje uspone i padove i nije to uvek vezano za ugovor često to budu stvari koje nemaju veze sa fubdalom i ja takve stvari nikada ne komentarišem. Da li je Eriksen sjajan igrač? Naravno da jeste i to je sve što ću reći",
iskren je bio Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: