Parker četiri godine u Majamiju

Devante Parker, vajd risiver Majami Dolfinsa, potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa ekipom, potvrđeno je u petak.

Izvor: SN

Subota, 14.12.2019.

10:44

Parker četiri godine u Majamiju
Photo by Mark Brown/Getty Images

Novi ugovor Devante Parkera vredan je 40 miliona dolara, od čega je garantovano 21,5 miliona i Parker je dobio 8 miliona dolara bonusa samo za potpis, rekao je Ian Rapaport.

Devante Parker je bio jedan od najboljih igrača Majamija ove sezone sa 882 jarda hvatanjem i 6 tačdauna za 13 odigranih utakmica u NFL–u ove sezone.

Parker je jedan od lidera Dolfinsa u jardi hvatanjem sa 3,100 jardi (na 15. poziciji) i 218 hvatanja (16. mesto) u karijeri. Prošla sezona je bila vrlo burna za Dolfinse, ostali su bez trenera koji je optužen da je vređao svoje igrače.

Parker je tada bio na trejd listi i bio je faktički na korak od promene sredine, da bi se u martu situacija potpuno promenila kada je Brajan Flores seo na klupu Dolfinsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: