Emeri odbio Everton

Španski fudbalski trener Unaj Emeri odbio je da preuzme ekipu Evertona, a takođe je odbio i dve unosne ponude iz Kine.

Izvor: SN

Subota, 14.12.2019.

10:29

Emeri odbio Everton
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Emeri je nedavno dobio otkaz na mestu šefa stručnog štaba Arsenala i zamerala mu se loša forma ekipa iako su igrali u finalu Lige Evopre.

Everton je takođe otpustio svog menadžera, Marka Silvu, pa su videli priliku da angažuju Unaja Emerija, ali nekadašnji trener Valensije i Sevilje nije želeo na "Gudison".

Kako su preneli britanski mediji, pored ponude Evertona, Emeri je imao ponudu i dva tima iz Kine, ali ga novac trenutno ne zanima previše i želi da vodi tim koji bi se borio za trofeje.

Španski fudbalski stručnjak je osvojio 10 trofeja i igrao u 6 evropski finala, ima preko 600 utakmica u tri najjače evropske fudbalske lige – LaLigi, Premijer ligi i Ligi 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: