Igrač Njujork Niksa zakucao na svoj koš VIDEO

Košarkaši Njujork Niksa iznenadili su sve pobedom nad Sakramento Kingsima rezultatom 103:101, a donosimo vam i interesantan detalj sa te utakmice.

Izvor: SN

Subota, 14.12.2019.

09:30

Igrač Njujork Niksa zakucao na svoj koš VIDEO
Photo by Emilee Chinn/Getty Images

Malo ko je očekivao da će Niksi pobediti Kingse u gostima, a ta pobeda je druga u nizu za slavnu franšizu koja je prvi put ove sezone uspela da veže dve pobede.

Ipak, sa te utakmice nam dolazi jedna nesvakidašnja situacija, u kojoj je glavni akter košarkaš Niksa – talentovani Kevin Noks, nekadašnji student univerziteta Kentaki.

Marvin Begli je krenuo na prodor u levu stranu, pokušao je flouterom da reši taj napad, ali je bio neprecizan. Na skok je krenuo i Badi Hild, međutim, pre njega je stigao Kevin Noks koji je nehotice zakucao na svoj koš.

Kako je sve to izgledalo možete videti u priloženom video snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: