Italijanska teniserka otkrila: Dobila sam bitku sa kancerom! VIDEO

Nekada četvrta igračica sveta, Italijanka Frančeska Skjavone objavila je da je u proteklih godinu dana vodila veliku bitku sa kancerom.

Izvor: Z.K.

Petak, 13.12.2019.

19:07

Italijanska teniserka otkrila: Dobila sam bitku sa kancerom! VIDEO
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Šampionka Rolan Garosa 2010. godine i osvajačica osam WTA titula, objavila je na društvenim mrežama kako joj je ranije tokom godine otkriven maligni kancer i da je podvrgnuta lečenju.

Italijanka, koja se povukla sa terena zvanično 2018. godine izjavila je da je dobila veliku bitku sa bolešću.

"Pozdrav svima, sedam ili osam meseci sam ćutala, bila sam odsečena od sveta i društvenih mreža. Želim da podelim sa vama šta mi se dešavalo u tom periodu. Dijagnistifikovan mi je kancer".

"Primila sam hemoterapiju, borila sam se snažno i sad mogu da dišem. Dobila sam bitku i vraćam se u akciju", poručila je Frančeska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: