Degenek: Žander nije kriv VIDEO

Miloš Degenek i Milan Borjan, fudbaleri Crvene zvezde, prokomentarisali su poraz od Olimpijakosa.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Sreda, 11.12.2019.

23:27

Degenek: Žander nije kriv VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Zvezda je u poslednjem kolu Grupe B Lige šampiona poražena u Pireju rezultatom 1:0, čime je završila učešće u Evropi ove sezone.

Degenek je posle meča rekao da njegova ekipa nije imala "ubilački instinkt".

"Teško je sve sabrati. Imali smo utakmicu u našim rukama. Trebalo je da vodimo, trebalo je da damo gol, zaslužili smo da vodimo. Oni su imali svoju priliku i dali gol. Borjan je fenomenalno branio, odbrana se sjajno snalazila 90 minuta. To je razlika, nemamo taj 'kiler instinkt' koji treba da se ima u svakoj velikoj ekipi", rekao je Degenek.

Australijski reprezentativac je istakao da niko nije kriv za poraz i da im je mnogo žao.

""Nije lako, lakše ti padne kada primiš dva, tri pet, 10 golova. U moje se ime izvinjavam svima, nadam se da će nas navijači boriti i dalje, mi ćemo se boriti do kraja sezone za duplu krunu. Iskreno, mislim da smo igrali dobro. Nije lako kada primite gol u poslednjim minutima. Ne znam sa čime mogu to da poredim, to je najgora stvar na svetu. Velika je ovo škola za sve nas, to je fudbal. I Ajaks je juče ispao, mi smo zaslužili danas da prođemo. Bitno je da uzmemo Kup i prvenstvo i da se opet Zvezda priprema za Ligu šampiona".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: