Milojević: Bili smo blizu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije prijatno posle večerašnjeg poraza i eliminacije iz evropskih takmičenja.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Sreda, 11.12.2019.

23:09

Milojević: Bili smo blizu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pročitajte još Žander izbacio Zvezdu iz Evrope!

"Posle ovakve utakmice kada izgubite, sigurno nije prijatno. Nismo nažalost uspeli, bili smo blizu. Ali, šta da radimo, idemo dalje, takav je život",
rekao je Milojević za RTS posle utakmice u Atini.

Zvezda je izgubila od Olimpijakosa sa 1:0 i tako ispala iz Evrope ove sezone.

"Otvorenog garda smo parirali Olimpijakosu. Dobro smo se spremili, znali smo njihove vrline i mane, imali smo šanse. Pritisak... Ovde su igrale mnogo velike ekipe i gubile. Imali smo penal, nismo iskoristili, oni jesu i čestitam Olimpijakosu na prolazu", kazao je Milojević.

On je naveo da je Zvezda generalno u Ligi šampiona trebalo da bolje igra.

"Trebalo je bolje da odigramo. Ništa novo neću reći. Protiv Bajerna i Totenhema je trebalo bolje. Treba analizirati. Možete samo da budete pametni i izvučete pouke. Jako je teško igrati Ligu šampiona. Razlika između Bajerna i Totenhema, nas i Olimpijakosa je očigledno veoma velika", naveo je trener Zvezde.

Olimpijakos će igrati drugu fazu Lige Evropa, dok su se iz Grupe B Bajern Minhen i Totenhem plasirali u osminu finala Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: