Trinkijeri: Gledamo svoja posla; Deker: Želimo revanš

Korarkaši Partizana od 18 časova igraju susret 9. kola Evrokupa kao gosti protiv Lokomotive Kubanj.

Izvor: Z.K.

Sreda, 11.12.2019.

14:30

Trinkijeri: Gledamo svoja posla; Deker: Želimo revanš
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Lokomotiva u meč ulazi sa petog mesta sa skorom 3-5 i pobeda u naredna dva meča biće imperativ za njih ukoliko žele da se plasiraju u sledeću fazu takmičenja.

Crno-beli će u ovom meču igrati bez Novice Veličkovića i Ognjena Jaramaza koji su ostali u Beogradu. Partizan posle osam mečeva u B grupi ima skor 6-2 i plasman dalje u svojim rukama.

"Mi ne smemo da gledamo na druge ekipe. Imamo tešku utakmicu, teško putovanje, ali mi smo naš posao do jedne mere već napravili. Moramo da skupimo snagu i koncentraciju da igramo pravu, tešku, Evroligašku utakmicu u Krasnodaru“, poručio je trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Jedan od onih koji će se suprotstaviti crno-belima je i Amerikanac Sem Deker koji ove godine po prvi put igra u Evropi. Već je imao prilike da igra sa Partizanom.

"Partizan ima sjajan tim. Imali smo u prethodnom meču vođstvo protiv njih, ali ne bih na taj način da oduzmem bilo šta protivniku. odigrali su odličnu utakmicu u sjajnoj atmosferi uz neverovatne navijače. Teško je pobediti tamo! Imali su i niz od pet ili šest pobeda uzastopno. Igrali smo sa njima kada su bili na vrhuncu forme, kada je nama nedostajalo nekoliko igrača".

"Moraćemo da pariramo njihovoj agresivnosti. Fizički su veoma jaki, ali smo se i u Beogradu borili do poslednje sekunde. Talenat, fizička snaga i dobar trener čine ih zaista dobrim timom. Zato su imali uspeha i u prošlosti, imaju sjajne navijače i rade stvari na pravi način. Ali i mi smo dobri i učinićemo sve da im se revanširamo pobedom ovog puta", poručio je Deker.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: