"Jokić igra dobro, moraju i ostali"

Korarkaši Denvera su završili seriju gostovanja porazom od ekipe Filadelfije, 97:92.

Izvor: Z.K.

Sreda, 11.12.2019.

08:29

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Nikola Jokić je susret završio sa 15 poena i 11 asistencija, a problem za Nagetse bila je povreda Džamala Mareja tokom prve četvrtine posle čega se nije ni vraćao na parket.

Marej se povredio posle sudara sa Benom Simonsom. Ostao je na parketu nekoliko minuta, ali nije mogao da nastavi, pa je trener Majkl Meloun morao da se osloni na igrače sa klupe.

"Moram da se zahvalim momcima na uloženom trudu. Bio je ovo kraj dugog putovanja, možda ne rezultat kakav smo priželjkivali, ali nemam šta da im zamerim na zalaganju. Mislim da smo igrali veoma, veoma čvrsto. Možda su nas pobedili, ali nismo odustali od borbe nijednog trenutka", rekao je Meloun.

Bio je to peti poraz u poslednjih šest mečeva i u četvrtak ih čeka okršaj sa Portlandom u Denveru.

Kada je u pitanju povreda Mareja, on je rekao da nije u pitanju ništa što bi ga sprečilo da igra u narednom meču.

"Razgovarao sam sa njim brzo posle meča. Incident koji se dešava, ništa maliciozno u svemu tome nije bilo. Samo nezgodan udarac, kontuzija, ali ne mislim d aje u pitanju bilo šta ozbiljno", dodao je Meloun.

On je takođe rekao i da je zadovoljan igrom Jokića.

"Nikola igra veoma dobro, sada je na nama da probudimo ostale da i oni igraju jednako kao i on. To je bila priča u ovom ranom delu sezone. Nekoliko igrača igra dobro, ostatak se muči. Taman jedni počnu dobro da igraju, a ostali počnu da se muče", dodao je trener Denvera.

Meloun je nezadovoljan brojem postignutih trojki. Denver je imao sedam pogođenih od 27 pokušaja.

"Njujork je imao 21 na prošlom meču, Bruklin 18... Mislim da je kod nas u pitanju to da nemamo kontinuitet trojki, ali nadam se da će nam krenuti i na tom planu", zaključio je trener Nagetsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: