Solskjeru podrška vlasnika, Pogba se oporavio

Vlasnici Mančester junajteda, porodica Glejzer, pružila je punu podršku menadžeru Oleu Gunaru Solskjeru.

Izvor: Z.K.

Utorak, 10.12.2019.

21:52

Solskjeru podrška vlasnika, Pogba se oporavio
Photo by Michael Regan/Getty Images

Samo nedelju dana pošto su mnogi mediji preneli da se Norvežaninu drma klupa na "Old Trafordu", sve je drugačije. Junajted je u četiri dana pobedio Totenhem i Mančester siti i peti je na tabeli.

To je svakako uticalo da se podigne raspoloženje u timu uoči meča sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope i gostovanja Evertona u nedelju 15. decembra.

Ostrvski mediji prenose da je lično Džoel Glejzer došao da razgovara sa Solskjerom. On mu je tom prilikom poručio da ima maksimalnu podršku i da nastavi da radi po planu.

Takođe, veruje se da će Norvežanin imati na raspolaganju barem 180 miliona funti za zimska pojačanja, ukoliko potencijalne mete budu bile dostupne.

Dobra vest za "crvene đavole" je i da je vezista Pol Pogba počeo da trenira.

On neće biti spreman za meč sa Alkmarom, ali je Solskjer poručio da očekuje da će Francuz uskoro biti u timu, te da će do kraja meseca i početkom 2020. imati na raspolaganju najjači tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: