Pantelić, Kovačević, Šestić... Olimpijakos pamti srpske fudbalere FOTO

Na Olimpijakosovom stadionu, popularnom "Karaiskakisu" otkriven je zid sa slikama na kojima su neki od bitnijih fudbalera u istoriji grčkog kluba.

Izvor: SN/PT

Utorak, 10.12.2019.

19:15

Pantelić, Kovačević, Šestić... Olimpijakos pamti srpske fudbalere FOTO

FK Olimpijakos ima bogatu istoriju, a njen neizbrisiv deo činili su i srpski fudbaleri, poput Predraga Đorđevića koji je čak bio i kapiten ekipe.

Ma unutrašnjim zidovima klupskih prostorija, koje vode ka pres centru, na slikama našli su se srpski fudbaleri poput Miloša Šestića, Ilije Ivića, pomenutog Predraga Đorđevića, Darka Kovačevića, Marka Pantelića...
Foto: B92/PT
Naš reporter sa lica mesta, Petar Tadić, zabeležio je izgled pomenutih zidova koji vode ka pres centru, a kako je sve izgledalo možete se uveriti i sami.

Crvena zvezda i Olimpijakos igraju svoju utakmicu u sredu od 21 čas.
Foto: B92/PT
Foto: B92/PT
Foto: B92/PT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: