Trener Olimpijakosa: Možemo i bez Valbuene, očekujem pobedu

Trener Olimpijakosa Pedro Martins rekao je pred duel sa Crvenom zvezdom da očekuje spektakl i pobedu svog tima.

Izvor: SN

Utorak, 10.12.2019.

17:45

Trener Olimpijakosa: Možemo i bez Valbuene, očekujem pobedu
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

U prvom kolu Lige šampiona ekipa Crvene zvezde pobedila je Olimpijakos rezultatom 3:1, a Pedro Martins najavljuje drugačiju utakmicu u Atini.

"Biće to potpuno drugačija utakmica. Ovo je za nas finale, moramo da pobedimo i prođemo dalje. Prva utakmica nije bila odlučujuća. Sutra očekujem spektakl, duel dva dobra tima, a neka mi budemo ti koji će pobediti. Zaslužujemo da i dalje igramo u Evropi", rekao je Martins.

Trener Olimpijakosa ističe da će glavna pretnja po njegov tim biti kontranapadi Zvezde.

"Moramo da budemo agresivni i da kontrolišemo igru od prvog minuta. Koncentracija je vrlo važna, ne smemo da pravimo greške u opasnoj zoni. Posebnu pažnju ćemo da posvetimo njihovim kontranapadima, pretiće nam kada izgubimo loptu. Pokušaćemo da iskoristimo njihove slabosti"

Martins je istakao da njegov tim ima pobednički mentalitet i da je to pokazao u odlučujućim utakmicama kroz kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Siguran sam da je moj tim sposoban da se plasira dalje. To smo već dokazali, a ako se izuzme utakmica sa Bajernom, u svim ostalim našim mečevima Lige šampiona su odlučivale nijanse"

Martins neće moći da računa na možda i najboljeg igrača Valbuenu.

"Već smo bili u takvoj situaciji i pokazali smo da imamo rešenja. Dokazali smo da možemo da odigramo dobro i bez tako važnog igrača kao što je Valbuena"

Utakmica između Olimpijakosa i Crvene zvezde se igra u sredu od 21 čas, a srpskog šampiona u nokaut fazu Lige Evrope vodi svaki rezultat sem poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: