Bartomeu: Gvardiola uvek može da se vrati u Barselonu

Predsednik Barselone Đozep Marija Bertomeu poručio je da je moguće da Pep Gvardiola jednog dana ponovo vodi Barselonu.

Izvor: Z.K.

Utorak, 10.12.2019.

17:17

Bartomeu: Gvardiola uvek može da se vrati u Barselonu
Photo by Michael Regan/Getty Images

Gvardiola je 11 godina kao igrač nosio dres "blaugrane", dok je kao trener od 2008. do 2012. godine osvojio tri titule prvaka Španije i dva pehara Lige šampiona.

Po odlasku iz Barselone, radio je kao trener Bajerna, a poslednjih nekoliko sezona je menadžer Mančester sitija.

"Ne zavisi od mene da li će se Pep vratiti kod nas. On je sam odlučio da ode, ao no što mogu da kažem je da su mu vrata našeg kluba uvek otvorena", izjavio je Bertomeu za list "La Republika".

On je takođe dodao da sadašnji menadžer Ernesto Valverde ima punu podršku a najavio je i da neće biti prevelikih promena u igračkom kadru što se tiče zimskog prelaznog roka.

"Nema potrebe za velikim promenama, tim je dobro izbalansiran. Ne možemo sebi da dozvolimo ni da izgubimo bilo koga", dodao je predsednik Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: