Melo: Posle svega u Hjustonu odmah sam upozorio Pola

Karmelo Entoni, NBA zvezda, govorio je savetu koji je dao svom prijatelju Krisu Polu nakon što su Hjuston Roketsi odlučili da raskinu ugovor sa njim.

Izvor: SN

Ponedeljak, 09.12.2019.

16:29

Melo: Posle svega u Hjustonu odmah sam upozorio Pola
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Karmelo Entoni je u Hjuston došao posle neuspešne epizode u Oklahoma Siti Tanderima, ali se nije tamo baš dugo zadržao.

Prošlo je otprilike godinu dana od tog raskida ugovora do novog Melovog potpisa, pošto su ga tek ove sezone doveli Portland Trejl Blejzersi.

Kako Karmelo kaže uopšte nije bio iznenađen kada je čuo da će Kris Pol biti trejdovan, a dodao je i to da je prvo sa njim razgovarao kada je saznao da je dobio otkaz.

"Uopšte nisam bio iznenađen kada sam čuo da su trejdovali Krisa. Kada mi se sve ono desilo u Hjustonu, on je bio prva osoba koju sam zvao u svoju sobu. Imali smo neke stvari da raščistimo i zanimalo me je koliko je on bio upućen u celu stvar i Kris mi je momentalno odgovorio da nikako nije povezan sa mojim otkazom. Tada sam ga pogledao pravo u oči i rekao mu da mora da bude vrlo oprezan i samo pogledajte šta mu se dogodilo", rekao je Karmelo Entoni.

Kris Pol je pored "posla" u Oklahoma Siti Tanderu i na funkciji predsednika unije igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: