"Ostaću bez posla ako budem pričao o njegovoj inteligenciji"

Svetislav Pešić, srpski košarkaški trener, rekao je da ne sme da govori o inteligenciji jednog svog igrača.

Izvor: LN

Ponedeljak, 09.12.2019.

14:44

EPA-EFE/JIM HOLLANDER

Pešić je pohvalio Pau Ribasa, koji je bio jedan od najboljih u pobedi Barselone nad Manresom od 84:75.

Ribas je upisao 11 poena uz indeks 18 za 32 minuta na terenu.

"Ribas je bio odličan. Nije trenirao dva meseca i sada se postepeno vraća u dinamiku ekipe. Ima veliko iskustvo, a o njegovoj inteligenciji neću pričati. Reći ću da je to iskustvo, jer ako budem pričao o njegovoj inteligenciji mislim da bih ostao bez posla i da bi on postao trener", izjavio je Pešić.

Popularni Kari je pohvalno govorio i o hrvatskom centru Antu Tomiću, koji je protiv Manrese imao 17 poena i 13 skokova.

"On igra veoma dobro i srećan sam njegovim partijama u poslednje vreme. Tomić i Ribas znaju šta trener želi od njih i sve dobro shvataju. Nadam se da će ostali igrači to naučiti. Mislim da hoće", jasan je bio nekadašnji trener Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: