Stiv Ker: Hvala Bogu pa nisam otišao u Nikse VIDEO

Stiv Ker, nekadašnji NBA košarkaš i trener jedne od najboljih ekipa ikada, prokomentarisao je smenu trenera u Njujork Niksima.

Izvor: SN

Subota, 07.12.2019.

18:41

Stiv Ker: Hvala Bogu pa nisam otišao u Nikse VIDEO
Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Stiv Ker je imao impozantnu igračku karijeru koju su obeležile šampionske titule sa Čikago Bulsima i San Antonio Sparsima.

Ker se može pohvaliti i činjenicom da je bio član verovatno i najluđe ekipe u istoriji košarke – Portland "Džejl Blejzersima", kada je veći deo ekipe barem jednom bio uhapšen.

Njegova trenerska karijera je takođe fantastična, pošto je Ker tri puta bio NBA šampion sa Golden Stejt Voriorsima (2015, 201, 2018) i pomogao da se sklopi jedna od najdominantnijih ekipa u istoriji košarke.

U momentima kada je 2014. godine Ker preuzimao Voriorse umesto Marka Džeksona, imao je na stolu i ponudu Njujork Niksa, ali ih je odbio.

"Da sam pre nekoliko godina izabrao da odem u Njujork tako bih bio i tretiran i dobio bih otkaz... Mislim da sam ispravno postupio", rekao je Ker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: