Jovanović: Zvezda je favorit u svakom meču

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču ABA lige.

Izvor: MT

Subota, 07.12.2019.

13:33

Jovanović: Zvezda je favorit u svakom meču
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

On je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe da bude ravnopravna i odigra još jednu odličnu utakmicu.

"Idemo u goste evroligaškoj ekipi što je dovoljan motiv da se prikažemo u pravom svetlu. Videli smo i na poslednjoj utakmici u Milanu da Zvezda igra ozbiljnu košarku i da polako podižu formu. Zvezda je favorit u svakom meču, pa tako i u ovom, ali ćemo mi dati sve od sebe da budemo ravnopravni i nadam se da će moja ekipa odigrati još jednu odličnu utakmicu", rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a gostuju u nedelju aktuelnom šampionu, u utakmici desetog kola ABA lige.

Klub iz Železnika nakon devet odigranih utakmica ima šest pobeda i tri poraza i četvrti je na tabeli, dok je Zvezda trenutno šesta sa pobedom manje.

"Očekuje nas utakmica protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Da bismo uspeli da pariramo, energija i koncentracija moraju od samog starta da budu na visokom nivou. Mi smo u dobrom ritmu i ako budemo igrali našu igru kao u većem delu sezone, smatram da možemo doći u situaciju da dobijemo meč", rekao je košarkaš FMP-a Marko Pecarski.

Utakmica se igra od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: