Dete Partizana na pragu Zvezde: To mi je dečački san

Veljko Birmančević, mladi fudbaler Čukaričkog, rekao je kako bi voleo da u budućnosti obuče dres Crvene zvezde.

Izvor: PT

Subota, 07.12.2019.

10:25

Dete Partizana na pragu Zvezde: To mi je dečački san
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Birmančević, koji je ponikao u školi Partizana, iza sebe ima dobru sezonu u dresu Čuke i Zvezda je pokazala veliko interesovanje da ga dovede.

Dvadesetjednogodišnji krilni napadač u izjavi za "Sportski žurnal" izjavio je da zna "kako bi sve voleo da se završi".

"Zvezda je moj dečački san, navijač sam kluba s Marakane. Oduvek sam bio navijač Zvezde, dosta ljudi je znalo to. Nije bila tajna ni u Partizanu, mada nisam želeo da to ističem", rekao je Birmančević za Žurnal.

Crveno-beli još nisu zvanično poslali ponudu za talentovanog fudbalera, što je i potvrdio Birmančević, ali očekuje se da već u januaru stigne ponuda šampiona Srbije.

"Ne, ali sam čuo od menadžera da postoji interesovanje. Ne znam kako će sve da se završi, ali znam kako bih voleo", dodaje Birmančević.

Sličan put imao je i Nemanja Radonjić, koji takođe od Partizana, pa preko Čukaričkog došao u Zvezdu i kasnije karijeru nastavio u Marseju.

"Daće Bog da tako i bude. Drugačiji smo tipovi igrača, on je brži, a ja više volim da mi je lopta u nogama. Bože zdravlja da se sve završi dobro i da poput njega zaigram za Zvezdu", zaključio je fudbaler Čukaričkog.

Brimančević je za Partizan odigrao samo tri utakmice i većinu vremena je proveo na pozajmicama u Radu i Čukaričkom, čiji je fudbaler od leta 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: