"Za duel sa Zvezdom imamo spremnu priču"

Trener subotičkog Spartaka Vladimir Gaćinović veruje da je njegova ekipa spremna za meč protiv Crvene zvezde.

Izvor: MT

Petak, 06.12.2019.

21:24

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Duel ove dve ekipe na programu je u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 15.30 u okviru 20. kola Linglong Superlige Srbije.

Gaćinović podseća da Spartak u poslednje vreme igra znatno bolje, što pokazuje činjenica da ne znaju za poraz tri utakmice zaredom.

"Bez obzira što u Beograd putujemo rasterećeni, sigurno ne odlazimo bez obaveza. Želja nam je da odigramo dobru utakmicu, nastavimo i da završimo sa nizom dobrih igara kakve smo imali ove jeseni, posebno u poslednje vreme. Teško je pričati o nekom pozitivnom rezultatu, ali mi ćemo učiniti sve da potvrdimo dobre partije. I u ranijim utakmicama smo pokazali da smo spremni", rekao je Gaćinović za subotica.com.

Prvi ovosezonski meč Spartaka i Crvene zvezde pripao je šampionu Srbije, koji je slavio posle preokreta sa 3:2.

"U prvom duelu odigranom u Subotici smo bili nadomak boda i to zasluženo. I ovog puta će zavisiti od našeg pristupa. Imamo za duel sa Crvenom zvezdom spremnu priču, ali će ona zavisiti i od našeg pristupa i raspoloženja protivnika, jer se i oni uvek pitaju. Zvezda ima veliki broj kvalitetnih igrača kojima je teško parirati i mi moramo biti daleko iznad svojih mogućnosti da bi bili ravnopravni i kvalitetno odgovorili rivalu - dodaje Gaćinović - Odigrali smo polusezonu zadovoljavajuće, neka takav bude i kraj", zaključio je Gaćinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: