"Azar je fudbalski Majkl Džordan"

Selektor reprezentacije Belgije Roberto Martines rekao je da je Eden Azar fudbalski Majkl Džordan i da je svake godine zanemaren u izboru za "Zlatnu loptu".

Izvor: A. Kovaèeviæ

Petak, 06.12.2019.

11:55

Photo by David Ramos/Getty Images

Belgijski reprezentativac letos je iz londonskog Čelsija prešao u Real za 100 miliona evra, a na 13 utakmica za "kraljevski klub" postigao je tri gola i asistirao za četiri.

"Verujem da će Azar osvojiti Zlatnu loptu. Sve ono što je napravio u dosadašnjoj karijeri na nivou je za "Zlatnu loptu", zbog toga je uvek i kandidat za tu nagradu. On je fudbaler koji će na kraju uvek dodati loptu, kao Džordan. Azar je fudbalski Majkl Džordan", rekao je Martines za španski radio "Kadena Ser".

Azar se treneutno oporavalja od povrede zgloba, zbog koje će propustiit i svoj prvi "El Klasiko", koji se igra 18. decembra na stadionu Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: