Francuska uliva strah – Englezi i Belgijanci odbili da igraju

Fudbalska reprezentacija Francuske imala je male probleme kada su u pitanju prijateljske utakmice.

Izvor: MT

Ponedeljak, 02.12.2019.

17:51

Francuska uliva strah – Englezi i Belgijanci odbili da igraju
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

L’Ekip prenosi da su pojedine evropske selekcije, poput Engleske i Belgije, odbile pripremne mečeve sa "trikolorima".

Francuski dnevni list piše da je Gordi Albion odlučio da "preskoči" duel sa svetskim prvakom, kako atmosfera u ostrvskoj selekciji ne bi bila narušena eventualnim neuspehom.

Sa druge strane, "crveni đavolI", trenutno prva reprezentacija na FIFA rang listi, odbila je meč protiv Dešanovih izabranika iz straha od gubitka te pozicije.

Neimenovani izvor blizak FS Francuske je rekao i "da druge selekcije imaju isti način razmišljanja. Kažu da poraz od Francuske ne bi bio najbolji način da se započnu pripreme za EURO. Engleska bi se, na primer, radije sastala sa Italijom u ovom periodu".

Belgija će na kontinentalnoj smotri biti u grupi sa Rusijom, Danskom i Finskom, dok će Engleska igrati sa Hrvatskom, Češkom i pobednikom plej-ofa Lige nacija, u kojem će učestvovati i Srbija.

"Trikolore" očekuje grupa "smrti" u kojoj su Portugal i Nemačka, pa je logično što imaju želju da u prijateljskim mečevima odmere snage upravo sa uslovno rečeno većim reprezentacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: