Luka Modrić prvi put govorio za srpske medije FOTO/VIDEO

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Real Madrida Luka Modrić je prvi put govorio za srpske medije.

Izvor: SV

Nedelja, 01.12.2019.

16:32

Luka Modrić prvi put govorio za srpske medije FOTO/VIDEO

Sa njim je u Madridu razgovarao Filip Čukanović, u okviru emisije "Lično, nezvanično" koja je posvećena Luki Joviću, a premijerno će biti prikazana na Prvoj televiziji u nedelju od 18.50.

Jedan od najboljih veznih fudbalera sveta retko daje intervjue, ali je ovom prilikom pristao na razgovor jer je tema bio njegov mlađi saigrač i imenjak.

"Nije bilo previše saveta osim onih bazičnih. Tu sam mu na raspolaganju za šta god treba. Luka je mlad, ima dosta pitanja, normalnih pitanja u vezi sa ekipom. Rekao samu šta god mu treba, što se kaže, u podne, u ponoć, da mi se javi, drage volje ću mu pomoći ako mogu", naveo je Modrić.
Dodao je i da je Real Madrid najveći klub na svetu i da igrači treba da uživaju u privilegiji da nastupaju na stadionu Santjago Bernabeu.

"Luka treba da uživa, da maksimalno radi na svakom treningu, na svakoj utakmici. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač, talentovan je jako i na njemu je da radi", dodao je Modrić.

U razgovoru se prisetio i svojih prvih dana u Madridu.

"Ja sam prošao ono što on sada prolazi, prve godine, kada ne igraš standardno... Ljudi imaju mišljenja i misle da je fudbal kao Menadžer i da se tek tako stvari dešavaju i igrači menjaju. Luka mora da bude strpljiv, da radi i na njemu je koliko će želeti da uspe u Realu", dodao je Modrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: