Bogdanović promašio trojku za pobedu u Bostonu

Košarkaši Bostona slavili su posle drame u finišu protiv Sakramento Kingsa sa 103:102.

Izvor: Z.K.

Utorak, 26.11.2019.

08:30

Bogdanović promašio trojku za pobedu u Bostonu
AP Photo/Winslow Townson

Seltiski su tako stigli do 12. pobede u sezoni, a Kingsi do devetog poraza u 16 utakmica, ali malo je nedostajalo da dođu i do trijumfa.

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović imao je na tri sekunde pre kraja pri rezultatu 103:102 šut za tri poena i praktično pobedu Kingsa, ali nije pogodio i tako je Boston stigao do trijumfa.

Inače, bio je to meč koji je obilovao preokretima.

Domaći tim je uglavnom bio taj koji je držao prednost ali je na 40 sekundi pre kraja Sakramento trojkom Bogdanovića uspeo da povede sa 102:101.

Ipak, uzvratio je Smart košem koji je ispostavio kao pobednički, pošto Bogdanović nije uspeo da pogodi pomenutu trojku.

Srpski košarkaš je za 29 minuta u igri susret završio sa 13 poena, jednim skokom i osam asistencija dok je Nemanja Bjelica za 26 minuta postigao četiri poena uz šest skokova i pet asistencija. I Bogdanović i Bjelica imala su po jednu blokadu.

Sakramentu nije pomogla ni odlična partija Badija Hilda koji je postigao 41 poen, a u timu Seltiksa najbolji su bili Džejlin Braun sa 24 i Džejson Tejtum sa 20 poena. Šampion Toronto je pred svojim navijačima pobedio Filadelfiju sa 101:96.

Gosti su prikazali velike oscilacije u igri, u drugoj i poslednjoj četvrtini uspeli su da postignu ukupno 31 poen, koliko su postigli samo u trećoj četvrtini i Reptorsi su to umeli da kazne.

Kod Toronta, najbolji su bili Paskal Siakam i Fred Van Vlit sa 25, osnosno 24 poena, dok je Rendi Hols imao dabl-dabl od 16 poena i deset skokova.

Kod Filadelfije, neobično je da Džoel Embid za 32 minuta na parketu nije uspeo da postigne niti jedan poen! Džoš Ričardson je imao učinak od 25 poena, Tobajas Haris 18, Al Horford 11 poena i deset skokova, dok je Ben Simons uz devet skokova imao i deset poena. Majami je ostvario i 12. pobedu u sezoni, na svom parketu su pobedili ekipu Šarlot Hornetsa sa 117:110.

Bam Adabajo imao je dabl-dabl od 21 poen i 13 skokova, isti broj poena zabaležio je i Džimi batler, dok je Kendrik nan stao na 19 poena.

Keli Olinik je imao 15 poena i 16 skokova, dok je Tajlor Hero završio susret sa 18 poena.

Kod Šarlota, Teri Rozijer je postigao 19, a Devonte Grem 16 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: