FSS nagradio Zdjelara i Ivanovića

Fudbalerima Partizana Saši Zdjelaru i Đorđu Ivanoviću uručeni su pokloni FSS kao strelcima najlepšeg gola u 14. i 15. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: SN

Četvrtak, 21.11.2019.

18:51

FSS nagradio Zdjelara i Ivanovića
Foto: FSS

Zdjelarova 'bomba' protiv Vojvodine dobila je prednost u odnosu na gol Umara Sadika na istoj utakmici, dok je Ivanovićeva parabola na Banovom brdu trijumfovala za jedan glas nad fenomenalnim golom njegovog prezimenjaka Igora iz Napretka.

"To je bez dileme moj najlepši gol u karijeri. Sve se namestilo, Sadik mi je odigrao povratnu, lopta mi je legla kako treba i pogodio sam rogalj Vošinog gola. Moja uloga u timu je takva da više pomažem ovima sto su iza mene, nego ovima ispred. Ali kada dam gol, to je onda remek-delo. Tako je bilo i u finalu Kupa. Sjajna akcija Fudbalskog saveza Srbije i hvala članovima žirija koji su glasali za mene" - rekao je Zdjelar.

Ivanović je poručio da mu je drago što je FSS nastavio sa tradicijom i poželeo da i AZ Alkmaru da gol, koji ne mora da bude lep i atraktivan.

"Zaista mi je drago što je FSS nastavio sa tradicijom dodele ručnog sata strelcima najlepšeg gola. Činjenica je da iz kola u kolo imamo sve oštriju konkurenciju i da žiri ima veoma težak zadatak. Iskreno, očekivao sam da u tom kolu pobedi Igorov slalom između igraca Mladosti, ali time moja pobeda još više dobija na znacaju. Prija mi sto su glasali treneri, jer struka najbolje zna koji gol i koja akcija imaju najviše tehničkih elemenata u sebi. Voleo bih da mi šef ukaže šansu protiv AZ Alkmara, trudiću se da i u Holandiji zatresem mrežu. Na bilo koji način, ne mora da bude tako lep i atraktivan kao protiv Čukarickog" - izjavio je Đorđe Ivanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: