Reptorsi slavili i protiv Orlanda, Bogdanovićev "džez" u Mineapolisu

Košarkaši Toronto Reptorasa slavili su desetu pobedu u sezoni pošto su pred svojim navijačima pobedili Orlando Medžil sa 113:97.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 21.11.2019.

09:09

Reptorsi slavili i protiv Orlanda, Bogdanovićev
Frank Gunn/The Canadian Preš via AP

Orlando je dobro odigrao prvu četvrtinu koja je završena nerešenim rezultatom, 32:32, a onda su Reptorsi zaigrali bolje u drugom delu i na poluvreme otišli sa deset poena prednosti, 61:51.

Reptorsi su i u nastavku bili bolji, pa su tako nastavili seriju mečeva bez poraza na svom parketu.

Za razliku od pre dve večeri, kada su zabeležili rekordnih 40 asistencija, ovog puta su stali na 26, ali su zato dominirali u reketu (68:40).

U timu pobednika Fred van Flit je postigao 24 poena uz skok i sedam asistencija, Terens Dejvis je imao učinak od 19, a Paskal Sijakam dabl-dabl od 18 poena i 11 skokova uz četiri asistencije.

Kod gostiju Ivan Furnije je bio najefikasniji sa 21 poenom uz dva skoka i tri asistencije. Majami je bio bolji od Klivlenda, 124:100 u susretu koji je obeležio Dankan Robinson.

Košarkaši Majamija su već imali lepu prednost kada je Robinson u svega pet minuta u drugoj četvrtini postigao sedam trojki iz devet pokušaja.

Tajler Hiro je dodao 22 poena uz bpo tri skoka i asistencije, dok je Džimi Batler postigao poen manje.

Kod Kavalirsa, Kevin Lav je imao davl-dabl učinak od 25 poena i 13 skokova, Kolin Sekston je stao na 19, a Leri Nens JR 16 poena i devet skokova uz dve asistencije.
AP Photo/Lynne Sladky
Bruklin je pobedio Šarlot sa 101:91 u meču u kojem je Džeret Alen postigao 22 poena uz 17 skokova. Tajron Prins i Spenser Dinvidi postigli su po 20 poena, dok je kod gostiju Teri Rozijer postigao 17, a Devonte Grem poen manje.

U susretu Čikaga i Detroita nije bilo rezultatske neizvesnosti, Bulsi su slavili sa ubedljivih 109:89.

Lari markanen je bio najefikasniji u ekipi Čikaga sa 24 poeba uz šest skokova, dok su po 15 poena postigli Šakil Harison i Tomas Satoranski.

Kod Pistonsa, koji su šuterski bili veoma slabi, Derik Rouz je postigao 18, a Blejk grifin 16 poena.

Konačno, Juta je kao gost slavila protiv Minesote, 103:95.

Bojan Bogdanović je bio najbolji pojedinac kod "džezera", postigao je 30 poena uz četiri skoka i tri asistencije, Donovan Mičel je dodao tome 26, a Majk Konli 16 poena.

Kod Timbervulvsa, najefikasniji je bio Endrju Vigins sa 22 poena uz sedam skokova i tri asistencije, Karl Entoni Tauns je imao dabl-dabl od 14 poena i 12 skokova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: