Murinjo odradio prvi trening u Totenhemu

Novi menadžer Totehema, Žoze Murinjo, odradio je prvi trening sa ekipom.

Izvor: SN

Sreda, 20.11.2019.

19:35

Murinjo odradio prvi trening u Totenhemu
Photo by Claudio Villa/Getty Images

Portugalac je pred duel sa Vest Hemom predstojećeg vikenda rekao da je veoma srećan zbog preuzimanja Totenhema i da nije tako srećan ne bi ni dolazio u ovaj klub.

"Šta mogu da obećam? Strast prema poslu, ali i prema klubu. Velika je privilegija kada trener dođe u klub i ima osećaj sreće zbog tima koji će trenirati. Ovo nisu samo trenutne reči, ovo vam ne govorim kao trener Totenhema, ovo sam ponavljao više puta u poslednje tri, četiri godine, čak i kao protivnik. Igrati protiv Totenhema na Vajt Hart Lejnu uvek je bilo teško i lepo, to je jedno od mesta na koje sam odlazio sa strašću i poštovanjem", rekao je Murinjo za klupski sajt.

Potencijal koji ima Totenhem je veliki.

"Uvek sam govorio o potencijalu kluba, o kvalitetu igrača Totenhema, o sjajnom radu koji je klub sprovodio. Zaista mi se dopadaju igrači koje imam, posebno mladi igrači, jer ne postoji trener na svetu koji ne voli da radi sa mladim fudbalerima i pomogne u njihovom razvoju".

Uslove za rad koje ima Totenhem nema nijedan drugi klub, smatra Murinjo.

"Totenhem trenutno ima najbolji stadion na svetu, tereni za trening se možda mogu uporediti sa nekim klubovima američkog fudbala, u Evropi takvih nema, a bio sam na najboljim mestima. I to je nešto na šta možemo da budemo veoma ponosni."

Portugalac je obećao mnogo bolju poziciju na kraju sezone.

"Znamo gde smo i znamo da tu ne pripadamo. Igraćemo utakmicu po utakmicu, pobedu po pobedu i na kraju sezone videćemo gde smo. Ali znam da ćemo biti na sasim drugačijoj poziciji. Radujem se izazovima i prilici da donesem radost svima koji vole ovaj klub", zaključio je novi trener Totenhema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: