Srpske rukometašice: Spremne smo za Svetsko prvenstvo

Rukometne reprezentativke Srbije rekle su da su spremne za Svetsko prvenstvo i da je potrebno da budu maksimalno koncentrisane na svoju igru.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 18.11.2019.

15:10

Srpske rukometašice: Spremne smo za Svetsko prvenstvo
Foto: FSS

Ženska rukometna reprezentacija Srbije će u utorak otputovati u Seul na pripremni turnir, a odatle će otići na svetski šampionat u Japanu.

Reprezentacije će put Seula krenuti u utorak letom preko Dohe.

"Spremne smo. Dosta nas je igralo velika takmičenja. Znamo se dugo, dugo smo zajedno. Već treće prvenstvo radimo sa selektorom Ljubomirom Obradovićem, znamo šta očekuje od nas. Potrebno je da budemo maksimalno koncentrisane na nas i na našu igru", rekla je Lavkova dan pred put.

Slađana Pop Lazić je navela da je naredni period težak.

"Ovo će biti težak i naporan period. Nov sistem takmičenja, to je još jedna teška okolnost, ali ne samo za nas. Za sve je tako. Tu smo, spremni smo, imamo želju",
dodala je Pop Lazićeva.

Jovana Stojiljković je kazala da Srbija želi dobar rezultat.

"Svesni smo svega što nas čeka. Biće jako naporan period. Spremni smo da damo svoj maksimum i ostvarimo dobar rezultat. Najteži protivnik u grupi je Norveška, na svakom takmičenju igraju vrhunski",
kazala je Stojiljkovićeva.

Srpske rukometašice će od 22. do 25. novembra igrati Seul kup sa Južnom Korejom, Rusijom i Mađarskom.

Prva utakmica na Svetskom prvenstvu protiv Angole zakazana je za 29. novembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: