Popović: Težimo osvajanju duple krune

Fudbalere Crvene zvezde u narednih 26 dana očekuje čak osam utakmica.

Izvor: MT

Ponedeljak, 18.11.2019.

14:50

Popović: Težimo osvajanju duple krune
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Aktuelni šampioni prvi izazov imaće u sredu protiv Mačve (18h), u okviru osmine finala Kupa.

Ekipa je posle slobodnog dana odradila prvi trening mikro ciklusa za duel sa Šapčanima u kojem trener Vladan Milojević neće moći da računa na sve reprezentativce jer neki tek u utorak završavaju sa obavezama u selekcijama.

Iskusni golman Zoran Popović uverava da je prioritet uvek prva utakmica.

"U Zvezdi su ciljevi uvek najviši, ove sezone ćemo težiti da osvojimo duplu krunu tako da smo maksimlano koncentrisani na duel sa Mačvom koja je na ostala naš dužnik u kupu Srbije. Igramo na našem stadionu, očekujem da ćemo uz pomoć navijača, koje ovom prilikom pozivam da nas podrže u što većem broju kako bismo ostvarili novu pobedu i bar što se tiče kupa uspešno završiti jesenji deo. Svesni smo da je kup specifično takmičenje, da su u 90 minuta svakakva iznenađenja moguća. Znamo kvalitet rivala jer smo igrali nedavno sa njima u šampionatu tako da se temeljno pripremamo za meč", rekao je Popović.

I odmah naglašava da su svi svesni težine i izazova u narednom periodu.

"Normalno je da se razmišlja i o Radničkom, Bajernu i svemu što nam predstoji, ali baš zbog toga koncentracija je samo na Mačvi. Znamo koliko je opasno da se “preskaču protivnici” i baš zbog toga ulazimo punom snagom u kup utakmici kako bismo pobedom otvorili, svi očekujemo, dobru seriju u finišu polusezone i podigli nivo samopouzdanja i atmosfere", dodao je Popović.

Popović koristi svaku priliku koju mu pruža šef struke Vladan Milojević, uspešno je odmenio Milana Borjana na pet utakmica, četiri u prvenstvu i u prvom kolu Kupa protiv Trepče i u 450 minuta primio je samo dva gola, protiv Rada i TSC a ostvario stopostotan učinak.

"Zvezda mora da ima tri kvalitetna golmana i naš posao je da uvek budemo spremni da odradimo naš posao maksimalno kvalitetno. Ko god bude između stativa uvren sam da će uspešno odraditi posao", zaključio je 31-godišnji čuvar mreže našeg kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: