Francuzi do pobede i u Albaniji

Fudbalska reprezentacija Francuske je pobedom završila kvalifikacije za EURO 2020.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 17.11.2019.

22:42

Francuzi do pobede i u Albaniji
Foto: EPA-EFE/MALTON DIBRA

Iako su još ranije "galski petlovi" obezbedili plasman na završni turnir, igrali nsu ozbiljno do kraja pa su slavili i na gostovanju Albaniji sa 2:0.

Tako su izabranici selektora Didijea Dešana stigli do osmog trijumfa i sa 25 bodova završili kao prvi u H grupi ispred reprezentacije Turske.

Francuska je sav posao na stadionu u Tirani završila u prvom poluvremenu.

Antoan Grizman je odlično izveo prekid sa leve strane, pogodio je u glavu Korentana Tolisa i tako je Francuska imala prednost već od devetog minuta.

Na isteku 30. minuta Diboa se sjajno izborio za loptu u kaznenom prostoru Albanije, poslao je loptu pred gol, a sve je sjajno pratio Grizman, fudbaleru Barselone nije bilo teško da zatrese mrežu za konačnih 2:0.

Turska je drugu poziciju u grupi zapečatila pobedom na gostovanju u Andori (2:0).

Dva gola u rasponu od 17. do 21. minuta u znatno izmenjenom sastavu bila su dovoljna za novi trijumf, a strelac oba pogotka bio je igrač Valjadolida, Enes Unal.

Konačno, u susretu Moldavije i Islanda slavili su Islanđani i to sa 2:1.

Goste je doveo u vođstvo Birkir Bjarnason u 17. minutu da bi Moldavija u 56. minutu preko Milnčeanua stigla do izjednačenja.

Ipak, devet minuta kasnije, Gilfi Sigurdson je postigao gol za 1:2 i šestu pobedu Islanda u grupi.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: