Erber i Mau do titule u Londonu bez izgubljenog seta

Pjer Ig Erber i Nikolas Mau osvojili su ATP tur finale u Londonu u konkurenciji dublova.

Izvor: B92

Nedelja, 17.11.2019.

19:17

Erber i Mau do titule u Londonu bez izgubljenog seta
Photo by Julian Finney/Getty Images

Francuzi su u velikom finalu bili bolji od Rejvena Klasena i Majkla Venusa sa 6:3, 6:4 u meču koji je trajao ukupno 72 minuta.

Tako su francuzi napravili korak unapred pošto su prošle godine igrali u finalu, a sada su osvojili titulu. Oni će sa velikim samopouzdanjem doći u Madrid gde će igrati za Francusku u A grupi protiv Srbije i Japana.

Erber i Mau su u prvom setu načinili jedan brejk i to u četvrtom gemu sa 3:1 i posle toga su uspeli da održe prednost i dobiju taj deo igre sa 6:3.

U drugom setu bilo je izjednačeno sve do sredine seta, tačnije do sedmog gema kada su Francuzi ponovo iskoristili brejk priliku što im je na kraju bilo dovoljno da dođu do pobede.

Zanimljivo je da na putu do trofeja nisu ispustili nijedan set.

Oni su osim toga zaradili i 1.500 poena i podeliće nagradu od 533.000 dolara kao neporaženi šampioni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: