"Klinci čine da se osećate kao go*no, Federer je sušta suprotnost"

Član obezbeđenja na ATP turniru u Bazelu otkrio je kako se Rodžer Federer ponaša van terena.

Izvor: LN

Nedelja, 17.11.2019.

11:37

Photo by Alex Burstow/Getty Images

Dugogodišnji deo tima turnira u Bazelu Huan, govorio je o svom odnosu sa Federerom, ali i ponašanju mlađih tenisera na Turu.

"Očekivao sam da bude mnogo arogantniji. Ostali igrači nisu hteli da pričaju sa 'običnim' ljudima. Njima je uspeh udario o glavu. Samo njih nekoliko je ostalo na zemlji kao što je Federer. On ima milione na računu i sarađuje sa velikim kompanijama, ali to ni ne primetite kada razgovarate sa njim. Zato uživa veliko poštovanje od svih", otkrio je izvesni Huan za "Punto de Break".

On je naveo da su "klinci" dosta arogantniji od Rodžera.

"Većina mlađih igrača učini da se osećate kao da ste obično go*no. Ti tijendžeri nikoga ne poštuju. Federer je sušta suprotnost, on je džentlmen zbog kojeg se osećate kao da ste deo tima. Iskrena je osoba, kod njega su svi dobrodošli, čak i kada nema kamera. Uvek vas pozdravi i pita kako ste i deluje kao da to stvarno želi da zna. Kod ostalih to nije slučaj", navodi se.

Otkriveno je i kakav odnos imaju Rodžer i njegov dugogodišnji trener Severin Luti.

"Iza kulisa Federer i Severin se ponašaju kao decu, stvaraju fenomenalnu atmosferu. Bio sam jednom deo njegovog tima prateći ga sa terena, to je bio fenomenalan doživljaj"
.

Huan je prvi put sarađivao sa Federerom na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: