Džejms zapretio Bjelici: Skloni se ako ne želiš da ti porodica bude zavijena u crno VIDEO

Američki košarkaš Lebron Džejms divio se samom sebi na društvenim mrežama i poslao poruku svima koji planiraju da mu se suprostave.

Izvor: LN

Nedelja, 17.11.2019.

11:00

Džejms zapretio Bjelici: Skloni se ako ne želiš da ti porodica bude zavijena u crno VIDEO
AP Photo/Alex Gallardo

Džejms je u noći između petka i subote vodio Los Anđeles Lejkerse do pobede nad Sakramento Kingsima.

Pobeda Lejkersa ostala je u drugom planu, a u prvi je istaknut zakucavanje Džejmsa u kojem je "deblji kraj" izvukao srpski košarkaš Nemanja Bjelica.

Potez koji ste sigurno već videli "kralj" je okačio na svoj Instagram profil, a uz njega dodao opis koji su njegovi prijatelji uglavnom podržali.

"Skloni se sa šina kada idem punom parom, sem ako nećeš da svi koje voliš budu obučeni u crno", napisao je Džejms u opisu video-snimka uputivši poruku Bjelici, ali i ostalima koji planiraju da ga izblokiraju.

Bjelica je posle takozvanog postera koji mu je priredio Lebron bio na tapetu američkih medija koji su veličali atraktivno zakucavanje, a ni trunku pažnje nisu obratili na to da se krilni centar Kingsa hrabro (ali ne baš najspretnije) postavio za faul u napadu, dok bi se dobar deo igrača samo sklonio i dopustio Džejmsu da neometano zakuca.

"Sahrana je u utorak, zaista će nam nedostajati", napisao je poznati reper Mik Mil.

"Baš ono što sam želeo da vidim pre nego što krenem da radim noge u teretani. Ti si jednostavno uzeo njegovu dušu",
napisao je poznati glumac Dvejn "The Rock" Džonson.

"Bip... Bip... Bip... Umro je",
napisao je poznati TV voditelj i bivši NFL igrač Šenon Šarp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: