Klipersi razbili Atlantu sa 49 razlike, Harden ubacio 49 poena Minesoti

Košarkaši Los Anđeles Klipersa razbili su Atlanta Hokse, dok je Hjuston na krilima Džejmsa Hardena pobedio Minesota Timbervulvse.

Izvor: LN

Nedelja, 17.11.2019.

08:05

Klipersi razbili Atlantu sa 49 razlike, Harden ubacio 49 poena Minesoti
AP Photo/Andy Clayton- King

Hjuston Roketsi savladali su Minesotu rezultatom 125:105.

Ekipa iz Teksasa pobedila je deseti put ove sezone u 13. kolu, dok su "vukovi" zabeležili šesti poraz.

Minesota je tokom dobrog dela meča vodila, a preokret se dogodio krajem treće četvrtine, kada su Roketsi došli do +11, od kada je njihova prednost maltene isključivo rasla.

Nestvarni Džejms Harden ubacio je 16 od čak 41 šuta i zabeležio 49 poena, uz pet skokova i šest asistencija.

Pratio ga je Ben Meklmor sa 20 poena, dok su Klemons i Oston Rivers imali po 19 poena, a Rasel Vestbruk nije igrao.

Minesotu je predvodio Karl-Entoni Tauns sa 27 poena i 15 skokova, dok je Džejk Lejman ubacio 21 poen. Za ekipu koja je nedavno pobedila Denver na gostovanju sve je loše počelo, pa su Klipersi meč otvorili serijom 20:3.

Gosti su uspeli da se vrate u život i da tokom druge četvrtine smanje na četiri poena zaostatka, ali je sve otišlo dođavola za njih u drugom poluvremenu.

Hoksi su treću četvrtinu izgubili sa 38:20, a četvrtu sa 38:19, pa pretrpeli drugi najubedljiviji poraz u istoriji franšize (kao Sent Luis Hoksi izgubili 58 razlike od Mineapolis Lejkersa sezone 1955/56).

Povratnik Pol Džordž istakao se u Klipersima sa 37 poena. Lu Vilijams je ubacio 25, uz po šest skokova i asistencija, a Džerom Robinson je imao 21 poen.

Trej Jang je dao sve od sebe i na kraju zabeležio 20 poena, pet skokova i šest asistencija, dok su Kem Rediš i Diandre Hanter imali po 12 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: