Srbija saznala protivnika u potencijalnom baražu Lige nacija

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Norveške u baražu Lige nacija, ukoliko putem kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ne obezbedi plasman na EURO 2020.

Izvor: PT

Petak, 15.11.2019.

23:30

Srbija saznala protivnika u potencijalnom baražu Lige nacija
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Orlovi" i dalje imaju teoretske šanse da se kroz kvalifikacije plasiraju na šampionat Starog kontinenta, pošto im je u poslednjem kolu potreban kiks Portugala protiv Luskemburga i pobeda nad Ukrajinom.

Ukoliko Portugalci opravdaju ulogu favorita, Srbija će imati još jednu šansu za kartu za Evropsko prvenstvo.

U petak veče Norveška je izgubila šansu da putem kvalifikacija obezbedi vizu, što znači da će nam upravo ova selekcija biti protivnik u polufinalu baraža Lige nacija.

U drugom polufinalu igraju Škotska i Bugarska, a pobednik baraža plasiraće se na EURO 2020, koji se odražava od 12. juna do 12. jula u dvanaest gradova Evrope (Rim, Bilbao, Minhen, London, Amsterdam, Dablin, Glazgov, Sankt-Peterburg, Baku, Budimpešta, Bukurešt, Kopenhagen).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: