Jokić: On je zver, igra kao da ima 21, a ne 77 godina!

Nikola Jokić je bio veoma zadovoljan posle pobede Denvera nad Bruklinom u "Pepsi centru" od 101:93.

Izvor: Z.K.

Petak, 15.11.2019.

08:40

Jokić: On je zver, igra kao da ima 21, a ne 77 godina!
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Srpski košarkaš je predvodio ekipu sa 18 poena, deset skokova i tri asistencije, pa su Nagetsi tako stigli do osmog trijumfa u sezoni.

Denveru nije išlo dobro u prvom poluvremenu koje su završili sa zaostatkom od 12 poena, ali je angažovanija igra u odbrani i bolja u fazi napada, donela rezultat na kraju.

"Rešili smo u pauzi da malo promenimo odbranu. Drugopozivci su odigrali sjajno, naročito u tom drugom poluvremenu. Energija cele ekipe je bila na visokom nivou, skakali smo odlično, počeli smo da bolje kombinujemo, igrali smo jedni za druge. Hvala našim navijačima, mislim da su najbolji na svetu. Kada god su nam bili potrebni, oni su bili tu", izjavio je Jokić.

On je pohvalio i Huanča Ernangomeza.

"Huančo je najbolji, rekao bih da je najveći radnik u ekipi. Uvek je spreman, stalno ga možete naći u teretani. Čekao je svojih pet minuta, mislim da je odigrao veoma dobro. Nije previše šutirao, ali je bio prisutan. Imao je nekoliko veoma važnih ofanzivnih skokova, dobro je branio šut, osetilo se da je na parketu", kaže Jokić. Pol Milsap je bukvalno imao gotovo identičan učinak kao i Jokić. Imao je po skok i asistenciju manje, a Jokić se posle susreta našalio na njegov račun.

"Ma Pol igra kao da ima 21, a ne 77 godina! On je prava zver!", nasmejao se srpski reprezentativac, koji je na teren izašao da kačketom na kojem je pisalo "Hvatač snova", što je ime njegovog trkačkog konja i ispod toga "Tim Jokić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: