Česi napali navijače tzv. Kosova i podržali Srbiju FOTO/VIDEO

Navijači Češke napali su pristalice gostujuće reprezentacije tzv. Kosova.

Izvor: LN

Četvrtak, 14.11.2019.

21:06

Česi napali navijače tzv. Kosova i podržali Srbiju FOTO/VIDEO
EPA-EFE/NEIL HALL

Nemile scene desile su se na ulicama Plzenja, pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Prema izveštajima "Koha Ditorea", privedeno je nekoliko čeških navijača koji su u jednom kafiću napali navijače reprezentacije tzv. Kosova.

Na priloženim fotografijama mogu se videti određene povrede koje su zadobili gostujući navijači, kao i dolazak policije na lice mesta koja je veoma brzo sprečila da dođe do ozbiljnijeg sukoba.

Navodi se da su pristalice tzv. Kosova domaćini pozdravili povicima "Kosovo je Srbija" i "Nema predaje", a objavljene su i fotogracije na kojima češki ultrasi nose zastave Srbije i Kosova.

Podsetimo, pred utakmicu tzv. Kosova i Češke u Prištini privedeno je nekoliko navijača koji su planirali da iznad stadiona "Fadilj Vokri" pošalju dron koji bi nosio poruku podrške Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: