Talentovani košarkaš Partizana na pragu prelaska u FMP

Talentovani košarkaš Partizana Đorđe Pažin karijeru će najverovatnije nastaviti u FMP-u.

Izvor: LN

Sreda, 13.11.2019.

10:26

Talentovani košarkaš Partizana na pragu prelaska u FMP
photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

To prenosi specijalizovani košarkaški portal "Basketballsphere".

Kako se navodi, Pažin će se odlučiti da prvi profesionalni ugovor ne potpiše ugovor sa crno-belima, već da karijeru nastavi u Železniku.

Momak rođen 31. marta 2001. u Ćupriji, posle vremena koje je proveo u Italiji, 2017. godine je došao u Partizan, da bi te sezone u Superligi, već kao 16-godišnjak bio pozajmljen zemunskoj Mladosti.

Sezonu potom proveo je u juniorskom timu Partizana, često je trenirao sa prvim timom, ali nije igrao. Kada je napunio 18 godina, Partizan je Pažinu ponudio i u KSS deponovao, nepotpisani, prvi profesionalni ugovor. Međutim, sve su prilike da će svoj košarkaški razvoj Pažin nasaviti u FMP-u.

Igrač koji igra na poziciji krila prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a sa U16 selekcijom je 2017. godine osovjio bronzu na Evropskom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: