Federer otkrio šta mu je pomoglo da prebrodi poraz od Tima

Rodžer Federer bio je vidno zadovoljan nakon prvog trijumfa na Završnom Mastersu u Londonu.

Izvor: MT

Utorak, 12.11.2019.

17:55

Federer otkrio šta mu je pomoglo da prebrodi poraz od Tima
Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Švajcarski teniser je posle sat i 20 minuta igre bio bolji od Matea Beretinija sa 2:0 (7:6, 6:3).

Njemu je ovaj trijumf bio potreban kako bi ostao u igri za polufinale, a interesantno, Federer je i prošle godine startovao porazom.

"To mi se dogodilo i prošle sezone, tako da imam neko iskustvo. Zadovoljan sam kako sam igrao", rekao je Federer nakon meča sa Italijanom.

Početni poraz od Tima "preboleo" je uz decu.

"Bilo je puno načina da se taj poraz prebrodi. Druženje sa decom mi je pomoglo. Nisam mislio da je sve loše u tom prvom meču. Današnji meč sam dočekao spreman i pripremljen i to je najvažnije. Nadam se da ću u narednom meču odigrati još bolje", dodao je Federer.

Švajcarca u poslednjoj rundi očekuje važan meč sa Novakom Đokovićem, a taj duel zakazan je za četvrtak, najverovatnije od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: