"Nikola je MVP kandidat s razlogom"

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, kaže da ekipa mora da igra bolje kada ima prednost i šansu da mirno privede utakmicu kraju.

Izvor: PT

Ponedeljak, 11.11.2019.

10:15

Tanjug/ AP Photo/Jim Mone

Ekipa iz Kolorada to nije uradila protiv Minesote dopustivši joj da napravi seriju od 16:0 u poslednjih šest minuta četvrte deonice.

"Nismo srećni zbog seriju 16:0. Imali smo deset izgubljenih lopti u četvrtoj četvrtini, šutnuli su čak 14 bacanja. Tako da moramo da budemo bolji kada vodimo, kada treba da završimo utakmicu", rekao je Meloun posle meča.

Trener Denvera istakao je doprinos Bartona i Jokića u produžetku.

"Nismo nikada paničili. Vil Barton je imao veliki doprinos, a Nikola je pogodio još jedan nemoguć šut. To je samo još jedan dodatak na njegovo ime, legendu koju stvara o sebi", kazao je Meloun i dodao:

"Nisam sumnjao da će pogoditi. Čak i da nije, ne bi bilo strašno, on je naš najbolji igrač, MVP kandidat s razlogom. U dve utakmice zaredom je postigao koš za pobedu čime pokazuje svima zašto je poseban".

Nagetsi su u nedelju veče pobedili Timbervulvse 100:98, a Jokić je ponovo bio heroj postigavši koš za pobedu u produžetku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: