Kuzminskas napustio Olimpijakos

Mindaugas Kuzminskas, litvanski košarkaš, napustio je redove Olimpijakosa na obostrano zadovoljstvo.

Izvor: SN

Subota, 09.11.2019.

20:20

Kuzminskas napustio Olimpijakos
Photo by Shi Tang/Getty Images

Kako je preneo košarkaški specijalizovani portal "Jurohups", Kuzminskas je bio nezadovoljan u Pireju i tražio je novi klub, a priča se da je dogovor sa Lokomotivom Kuban već postigao.

Posle epizode u Olimpiji iz Milana, Kuzminskas je potpisao ugovor sa Olimpijakosom, ali se tamo zadržao svega nekoliko meseci i on je u crveno-belom dresu grčkog tima u Evroligi proveo svega 6 mečeva i imao 5.8 poena i 2.2 skoka.

Kuzminskas u karijeri ima preko 150 odigranih evroligaških utakmica, a takođe ima i interesantno NBA iskustvo, pošto je u najjačoj ligi sveta zabeležio 69 nastupa u sezoni 2016/17, kada je nosio dres slavnih Njujork Niksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: