Buđenje Kingsa – Bogdanović sjajan u trijumfu Sakramenta

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su na gostovanju Atlantu Hoks 121:109.

Izvor: PT

Subota, 09.11.2019.

08:15

Buđenje Kingsa – Bogdanović sjajan u trijumfu Sakramenta
Tanjug/ AP Photo/John Amis

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica odigrali su dobre utakmice u trećem trijumfu Kingsa u sezoni.

Bogdan je konačno namestio ruku i u drugom meču zaredom postigao je 20 ili više poena. Ovoga puta je za 28 minuta na terenu ubacio tačno 20, a uz to je imao i četiri skoka, pet asistencija i šut iz igre 6/9.

Reprezentativac Srbije mučio se na početku sezone sa procentima, međutim u poslednje dve utakmice šutira na izvrsan način i polako hvata ritam.

Bjelica je takođe bio dvocifren i za 19 minuta postigao je 13 poena (5/7), uz tri asistencije. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Badi Hild sa 22 poena, dok je Dieron Foks imao 17 i devet asistencija.

Trej Jang bio je briljantan za Hokse (30 poena i 12 asistencija), ali to nije bilo dovoljno da se savladaju raspoloženi Kingsi.

Sakramento je u poslednja četiri meča ostvario tri pobede i posle devet odigranih utakmica imaju skor od 3/6. Košarkaši Memfis Grizlisa poraženi su na gostovanju od Orlando Medžika – 118:86.

Srpski košarkaš Marko Gudurić odigrao je solidnu utakmicu u kojoj je za 25 minuta došao do učinka od šest poena, tri skoka i jedne asistencije, uz 2/4 iz igre.

Memfis nije uspeo da pruži jači otpor Orlandu, kojeg je do trijumfa predvodio Nikola Vučević sa 23 poena, 16 skokova i šest asistencija. Odličan je bio i Džonatan Ajazak sa 22, osam skokova i četiri blokade.

Najefikasniji kod Grizlisa bio je Jonas Valančuna sa 25 poena, dok je Brendon Klark dodao 13.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: