Džaka traži izlaz iz Arsenala

Fudbaler Arsenala Granit Džaka po svemu sudeći će već u zimskom prelaznom roku napustiti klub.

Izvor: Z.K.

Petak, 08.11.2019.

10:18

Džaka traži izlaz iz Arsenala
Photo by Alex Morton/Getty Images

Reprezentativac Švajcarske, koji je nedavno ostao bez kapitenske trake, posle ispada prema navijačima na utakmici sa Kristal Palasom, želi da napusti klub.

Izvori bliski klubu sa "Emirejtsa" tvrde da je Džaka rekao čelnicima kluba da je zainteresovan da što pre napusti klub i da je njegova željena destinacija Nemačka.

U klubu se nadaju da bi, bez obzira na poslednje incidente, mogli da značajno vrate od uloženih 45 miliona evra, koliko su platili Borusiji iz Menhengladbaha za njegov dolazak pre tri godine.

Džaka se i dalje dobro kotira u Bundesligi gde su ga smatrali jednim od najboljih igrača sredine terena pre nego što je rešio da se oproba u Premijer ligi.

Takođe, jedan od onih koji je sve bliži odlasku iz Londona je i Lukas Toreira koji je od početka sezone odigrao svega tri meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: